Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Red Dome Shelter Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sera de gradina Ambient D5 / Solar
6157 lei
Brand
D5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sera Ambient este formata din structura de baza D5 si kitul de sera 1 strat. Structura de baza a prins viata de la o premiza foarte simpla: sa creeam un spatiu generos care sa fie protejat de vant si intemperii, fara sa aiba un cost ridicat.

Plecand de la aceste principii, am incercat sa realizam un produs facut din lemn tratat care are o forma care a fost testata in timp si care nu dezamageste: geo-domul.

Rezultatul este o sera modulara de 19 mp, cu o forma aerodinamica inspirata din istorie, care ofera oricarui pasionat un loc unde sa isi satisfaca hobby-ul.

Modulele de acoperire un strat sunt accesorii optionale pentru usa si triunghiurile structurii de baza. Prin folosirea lor structura se transforma intr-o sera interesanta si calduroasa.

Modulele sunt realizate din rame din lemn de rasinoase tratat peste care se aplica spre exteriorul serei un strat de guttagliss solair-extra.

Dimensiunile ramelor coincid cu interioarele modulelor triunghiulare iar guttagliss-ul asigura prin dimensiuni o acoperire ingenioasa si perfecta a serei.
Din Gura in Gura